fbpx

Politica de confidențialitate

1.Informații de contact:

Asociația pentru Dezvoltare Urbană, Nr. înreg. în reg. Asoc. și fond. 35 / A / 2009, Tribul Dosar. Buc. nr. 150 / 20.01.2009, Sediul central: Str. Știrbei Vodă, nr. 158, bl. 23A, ap. 7, sector 1, București, România, Cont bancar: RO42RNCB0072135032030001, deschis la BCR, CUI: 2506683

Menținerea vieții private este foarte importantă pentru noi. Ne încredințați informații sensibile și ne asumăm în serios această responsabilitate.

Acest document explică modul în care colectăm, stocăm și folosim datele personale atunci când vă abonați pentru serviciile noastre, descărcați un desen tactil.

Vă rugăm să citiți cu atenție această Politică de confidențialitate pentru a înțelege cum vă vom trata datele personale.

2. Ce informații colectăm?

Datele dvs. personale: Când spunem „datele dvs. personale”, ne referim la orice informații care identifică orice persoană, pe care ni le furnizați atunci când vă abonați la newsletter sau descărcați o imagine sau care sunt conținute în orice alte informații pe care ni le furnizați (sau că autorizați un terț să ne dea în numele dvs.).

„Datele dvs. personale” pot fi, de asemenea, conținute în informații pe care le colectăm despre dvs. în legătură cu utilizarea dvs. de newsletter și de corespondență. Când vine vorba despre datele dvs. cu caracter personal, ne conformăm obligațiilor noastre din Regulamentul general privind protecția datelor și orice altă legislație aplicabilă în materie de protecție a datelor din când în când.

Informații pe care le furnizați: Datele dvs. personale includ informațiile pe care le furnizați sau pe care le autorizați altcuiva să le furnizeze, atunci când vă înscrieți pentru un cont sau vă înscrieți pentru a primi e-mailurile noastre sau când răspundeți la chestionare, sondaje, participați la concursuri sau furnizați informații în profilul contului.

Exemple de date cu caracter personal includ numele dvs., adresa dvs. de e-mail, adresa, numărul de telefon.

Nu colectăm și prelucrăm categorii speciale de date cu caracter personal, așa cum sunt definite în GDPR. De asemenea, nu colectăm sau solicităm cu bună știință date cu caracter personal de la nimeni sub vârsta de șaisprezece ani și nu permitem ca aceste persoane să se înregistreze pe www.tactileimage.org. Platforma de învățare electronică nu se adresează copiilor cu vârsta sub șaisprezece ani. În cazul în care aflăm că am colectat date cu caracter personal de la un copil sub șaisprezece ani fără verificarea consimțământului părinților, vom șterge informațiile cât mai repede posibil.

Informații pe care le colectăm: Colectăm informații despre activitatea dvs., atât timp cât rămâneți abonat. Unele dintre aceste date pot fi „date cu caracter personal”, unde identifică o persoană. Aceasta include dacă ați primit, ați deschis sau ați făcut clic pe o imagine, precum și data și ora activității. Facem acest lucru pentru a îmbunătăți serviciile noastre și pentru a înțelege tendințele de îmbunătățire și personalizare a serviciului nostru. Iată informațiile pe care le colectăm și modul în care îl folosim:

  • monitorizăm tiparele de utilizare, cum ar fi datele deschise și orele și activitatea clicurilor, astfel încât să putem înțelege modul în care oamenii folosesc buletinele noastre de informare pentru a ne îmbunătăți produsele și comunicarea.
  • De asemenea, monitorizăm tiparele de utilizare, astfel încât să putem adapta orice comunicare pe care ți-o putem trimite.

Colectăm informații despre activitatea dvs. de pe site-ul nostru. Iată informațiile pe care le colectăm și cum le folosim:

  • Informații personale furnizate de dvs. atunci când descărcați grafica accesibilă (sau că autorizați o terță parte să ne ofere în numele dvs.).
  • Monitorizăm și stocăm informațiile cu privire la graficele descărcate, astfel încât să putem înțelege ce subiecte sunt de interes pentru oameni și să le folosim pentru a îmbunătăți produsele și comunicarea noastră.

Colectăm informații despre dvs. activitatea legată de site-ul nostru web www.tactileimage.org. Nu este vorba despre informații personale, ci despre informații agregate despre trafic, cum ar fi vizite pe pagini, click-uri pe articole, date demografice. Folosim aceste informații pentru a îmbunătăți site-ul nostru, publicitatea și promoțiile noastre și pentru a înțelege activitatea browserului utilizatorului.

În plus față de datele dvs. personale, vom obține și datele tranzacțiile financiare, despre donația sau sponsorizarea pe care ați făcut-o. Aceste informații sunt limitate la valoarea tranzacției, la data tranzacției. Nu primim detalii complete despre cardul de plată de la furnizorii noștri de procesare a plăților online (Paypal).

3. Pentru ce folosim datele dvs.?

Furnizarea serviciilor Tactile Images –  Folosim datele dvs. personale pentru a ne permite să vă înregistrăm și să vă oferim acces la serviciile www.TactileImages.org. De asemenea, ne va permite să vă contactăm prin e-mail, poștă, SMS sau telefon, dacă este necesar, cu privire la platforma de învățare electronică www.TactileImages.org –

Îmbunătățirea platformei Tactile Images  – Vom folosi și analiza datele dvs. personale și tranzacția financiară (donație, sponsorizare) date, astfel încât să putem administra, sprijini, îmbunătăți și dezvolta afacerile noastre, serviciul pentru clienți și caracteristicile platformei Tactile Images în general.

Furnizarea de perspective – Noi monitorizăm informații anonime, agregate despre traficul site-urilor web și social media, astfel încât să putem oferi informații despre acoperirea și audiența pentru produsele și serviciile noastre. De exemplu, pe baza unei analize de date agregate anonime, vom evalua impactul și interesul pentru anumite subiecte sau caracteristici. Este posibil să împărtășim aceste informații cu clienții sau în materialul nostru promoțional. De asemenea, este posibil să le utilizăm intern pentru a îmbunătăți produsul și comunicațiile noastre. Doar pentru a fi clar – nu te vom identifica niciodată personal în astfel de comunicări și nu vom raporta date niciodată astfel încât să poți fi identificat.

Pentru a vă contacta pentru scopuri de marketing – Este posibil să folosim datele dvs. personale pentru a vă contacta prin e-mail, poștă, SMS, social media și / sau telefon pentru a vă informa despre celelalte servicii, conținut, oferte sau game de produse care pot fi de interes. pentru tine. Vom folosi datele dvs. în acest mod numai în cazul în care ați acordat consimțământul, avem motive legitime de afaceri pentru a face acest lucru sau în cazul în care altfel avem dreptul de a face acest lucru.

Dacă doriți ca noi să nu vă oferim astfel de notificări, informați-ne folosind contact@tactileimages.org. Vă rugăm să rețineți, este posibil să dureze până la trei zile lucrătoare. Pentru a opri primirea buletinelor informative de la Tactile Images, ar trebui să vă dezabonați prin linkul din newsletter-ul dvs.

Cerințe legale – Putem folosi datele dvs. personale pentru a respecta orice obligații legale la care suntem supuși.

Dacă doriți să actualizați datele personale pe care le deținem despre dvs., vă rugăm să vă conectați la contul dvs. Tactile Images sau să ne contactați la adresa contact@tactileimages.org cu solicitarea dvs.

4. De ce folosim datele dvs. personale?

Colectăm și folosim datele dvs. personale din mai multe motive. Avem nevoie de câteva date pentru a încheia contractul nostru de sponsorizare cu dvs. – de exemplu datele de contact și alte informații solicitate în timpul Tactile Images. Dacă nu furnizați aceste date, nu vom putea să vă furnizăm formalitățile legale.

Alte informații pe care le colectăm pentru că avem interese legitime non-profit, de exemplu, în:

  • Asigurarea că vă putem îmbarca în calitate de donator și gestiona contul dvs.;
  • Înțelegerea modului în care utilizatorii utilizează produsele, serviciile și site-urile noastre web;
  • Înțelegerea și răspunsul la feedback-ul utilizatorilor;
  • Cercetarea și analizarea serviciilor dorite de utilizatorii noștri;
  • Îmbunătățirea produsului nostru și o mai bună înțelegere a modului în care utilizatorii noștri îl folosesc.

În unele circumstanțe, putem prelucra datele dvs. cu caracter personal, deoarece acestea sunt necesare pentru respectarea unei obligații legale sau de reglementare.

5. Cu cine împărtășim informațiile dvs.?

Vom împărtăși datele dvs. personale și financiare cu terțe părți în anumite circumstanțe:

  • Putem transmite informații agregate despre utilizarea site-ului www.TactileImages.org și a social media și despre descărcarea de elemente grafice către partenerii noștri care lucrează cu noi pentru a crea conținut . Aceasta nu va include niciodată datele dvs. personale.

De asemenea, putem împărtăși datele dvs. personale și financiare cu terțe părți:

  • în cazul în care noi, fără scop lucrativ sau în mare parte toate activele sale sunt achiziționate de un terț (caz în care informațiile personale despre clienți vor fi una dintre cele transferate active);
  • dacă avem obligația de a dezvălui sau de a împărtăși datele dvs. personale sau financiare pentru a respecta orice obligație legală; să coopereze cu oamenii legii în investigarea activităților ilegale ale utilizatorilor site-ului www.TactileImages.org sau în legătură cu utilizatorii www.TactileImages.org; sau pentru a aplica sau aplica orice contract cu dvs.; sau pentru a ne proteja drepturile, proprietatea sau siguranța angajaților, clienților sau a altora. Aceasta include schimbul de informații cu alte companii și organizații în scopul protecției împotriva fraudei și al reducerii riscului de credit.

De asemenea, utilizăm o serie de terți selectați cu atenție pentru a vă ajuta să vă oferim serviciile. Exemple de aceste funcții includ e-mailul, furnizarea de asistență de marketing și analiza datelor și gestionarea tranzacțiilor cu carduri de credit. Atunci când alegem să colaborăm cu oricare astfel de terțe părți, ne vom asigura întotdeauna că politicile de securitate și acordurile de confidențialitate ale terților respectă aceleași cerințe pe care noi înșine le impunem și pe care le așteptăm. Niciun drept de proprietate asupra datelor nu va fi transferat către terți.

Datele pe care le colectăm de la dvs. pot fi transferate și stocate într-o destinație din afara Spațiului Economic European („SEE”). Poate fi, de asemenea, prelucrat de personalul care operează în afara SEE care lucrează pentru noi. Un astfel de personal poate să se angajeze, printre altele, în procesarea detaliilor dvs. de plată și furnizarea serviciilor de asistență. Prin trimiterea datelor dvs., sunteți de acord cu acest transfer, stocare sau procesare. Vom lua toate măsurile în mod rezonabil necesare pentru a ne asigura că datele dvs. sunt tratate în siguranță și în conformitate cu această politică de confidențialitate.

6. Cât timp păstrăm datele dvs.?

Vă stocăm datele doar atât timp cât este necesar în scopul procesării prevăzute în această politică. Când anulați donația / sponsorizarea cu Tactile Images, datele dvs. vor fi șterse.

Pentru a asigura integritatea sistemelor noastre și a datelor dvs., utilizăm diferite tehnologii pentru a lua în mod continuu copii de siguranță criptate. Datele rămân arhivate în aceste copii de rezervă și acestea sunt păstrate conform politicii noastre definite de păstrare a datelor de doi ani, după care sunt eliminate.

7. Puteți exporta datele dvs. în orice moment.

Vă putem ajuta în exportarea unei copii a datelor dvs. oricând doriți – aceasta va include datele dvs. personale și istoricul activității. De asemenea, ne puteți solicita o copie a datelor dvs. personale pe care le deținem. Vă rugăm să ne contactați la adresa contact@tactileimages.org.

  1. Vă puteți șterge datele în orice moment

Aveți opțiunea de a șterge toate datele dvs. în orice moment, vă putem sprijini în ștergerea datelor. Vă rugăm să ne contactați la adresa contact@tactileimages.org.

9. Nu stocăm detaliile cardului dvs. de credit Detaliile de

plată pe care le furnizați atunci când faceți o donație / sponsorizare sunt gestionate direct de furnizorul nostru de servicii de plată (Paypal-https://www.paypal.com/be/home) printr-o legătură criptată și nu este niciodată stocată în sistemul nostru. Vă rugăm să consultați aici detalii despre politica de confidențialitate Paypal.

10. Care sunt drepturile dvs.?

  1. Acces la datele dvs. personale: Ne puteți solicita să confirmăm dacă vă prelucrăm datele personale și puteți solicita o copie a datelor dvs. personale, contactând echipa noastră de asistență la adresa contact@tactileimages.org.
  2. Dreptul de a schimba sau retrage consimțământul dvs.: Atunci când ne-ați dat consimțământul de a folosi datele dvs. personale pentru oricare dintre scopurile prezentate în această politică, puteți retrage consimțământul acesta contactându-ne folosind contact@tactileimages.org.
  3. Dacă doriți să vă schimbați preferințele de contact sau nu mai doriți să fiți contactați în scop de marketing, contactați echipa noastră de asistență la contact@tactileimages.org.
  4. Dreptul la rectificare: ne puteți solicita să actualizăm date neactualizate sau inexacte pe care le deținem despre dvs. Pentru aceasta, vă rugăm să contactați echipa noastră de asistență la contact@tactileimages.org.
  5. Dreptul la: ștergereÎn anumite circumstanțe, ne puteți solicita să vă ștergem datele dvs. personale. Dacă doriți să ștergem datele personale pe care le deținem despre dvs., vă rugăm să contactați echipa noastră de asistență la adresa contact@tactileimages.org pentru a specifica de ce ați dori să facem acest lucru.
  6. Dreptul la portabilitatea datelor: În anumite circumstanțe, ne puteți solicita să vă oferim datele cu caracter personal pe care le deținem despre dvs. într-un formular structurat, utilizat frecvent, care poate fi citit cu mașini sau să ne solicitați să trimitem aceste date cu caracter personal unui alt operator de date. Vă rugăm să contactați echipa noastră de asistență la contact@tactileimages.org.
  7. Dreptul la obiecțiuni: în anumite circumstanțe, vă puteți opune prelucrării noastre de date cu caracter personal. Vă rugăm să contactați echipa noastră de asistență la contact@tactileimages.org.
  8. Dreptul de a restricționa prelucrarea: ne puteți cere să restricționăm procesarea datelor cu caracter personal pe care le deținem despre dvs. în anumite circumstanțe. Vă rugăm să contactați echipa noastră de asistență la contact@tactileimages.org.
  9. Faceți o reclamație: Puteți face o plângere cu privire la activitățile noastre de prelucrare a datelor unei autorități de supraveghere. În România, „Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal” este Oficiul Comisarului de Informații (ICO). Mai multe detalii pot fi găsite pe site-ul lor la https://www.dataprotection.ro/.
  10. Intrare în contact: Pentru a face întrebări și / sau pentru a vă exercita oricare dintre drepturile dvs. în această politică de confidențialitate, vă rugăm să contactați echipa noastră de asistență la contact@tactileimages.org.

12. Securitate și stocare de date

Ne luăm în serios securitatea și confidențialitatea. Ne vom strădui să luăm toate măsurile rezonabile pentru a păstra securitatea datelor dvs. personale și financiare ale tranzacțiilor după ce acestea au fost transferate în sistemele noastre. Adoptăm practici adecvate, standarde de colectare, stocare și prelucrare a datelor, precum și măsuri de securitate pentru a proteja împotriva accesului neautorizat, modificarea, dezvăluirea sau distrugerea.

Atunci când utilizăm terți pentru a ajuta la furnizarea serviciilor noastre, ne vom asigura întotdeauna că politicile de securitate și acordurile de confidențialitate ale terților respectă aceleași cerințe pe care noi înșine le impunem și pe care le așteptăm.

Acolo unde v-am dat (sau unde ați ales) o parolă care vă permite să accesați anumite părți ale site-ului www.TactileImages.org, sunteți responsabil pentru păstrarea acestei parole confidențiale. Vă rugăm să nu partajați parola cu nimeni.

Vă rugăm să rețineți că internetul nu este un mediu sigur și, deși vom face tot posibilul pentru a vă proteja datele, nu putem garanta securitatea datelor transmise pe site-ul www.TactileImages.org sau prin intermediul platformei Tactile Images. Orice transmisie este pe propriul dvs. risc.

13. Modificări ale acestei politici de confidențialitate

Putem modifica sau actualiza această Politică de confidențialitate din când în când pentru a reflecta schimbările din activitatea și practicile noastre și, prin urmare, ar trebui să consultați periodic această pagină. Când vom modifica politica într-o manieră importantă, vă vom anunța și actualiza antetul „ultima actualizare” din partea de sus a acestei pagini.

Această politică de confidențialitate a fost modificată ultima dată la 22 ianuarie 2020.

14. Contactare

Dacă aveți întrebări referitoare la această politică de confidențialitate sau la utilizarea datelor personale sau financiare ale Tactile Images, vă rugăm să ne contactați prin e-mail prin contact@tactileimages.org .