Descrierea imaginii

Imaginea prezintă un autovehicul de dimensiuni mai mari decât ale unui autobuz, privit din profil, îndreptat spre dreapta.

Autocarul este o mașină masivă, care poate prezenta și etaj, care deține un grad de confort ridicat datorită utilităților cu care este dotată, pentru o experiență optimă a călătorilor, pe parcursul unei excursii sau a unui tur pe o distanță foarte lungă.

Scheletul exterior al mașinii, denumit și caroserie, nu este prezent aici, astfel se poate observa interiorul din profil.

Cele două perechi de roți din partea inferioară, spate, precum și perechea din față, sunt evidențiate prin cercuri pline în relief.

În dreptul ușii pentru pasageri, în partea centrală, și a celei din partea din față, la șofer, sunt prezente scări, redate prin textură de linii orizontale și paralele.

Între cele două scări se află trei compartimente în care sunt așezate bagaje, reprezentate prin dreptunghiuri înguste și orizontale, texturate cu linii oblice și paralele.

Deasupra scărilor se ajunge pe podeaua autocarului, unde sunt amplasate, pe două rânduri, scaune confortabile cu spătar,, despărțite de un coridor lung și îngust și evidențiate printr-o linie verticală mică și îngroșată, lipită de un pătrat plin în relief.

Între primul scaun de pasageri dinspre dreapta și scaunul din față al șoferului, se află o bară de susținere, redată printr-o linie verticală, îngroșată.

Date istorice

Bibliografie

Descarcă imaginea

https://tactileimages.org/wp-content/uploads/2019/09/Autocar_interior.png