Descrierea imaginii

Imaginea prezintă un autovehicul de dimensiuni mai mari decât ale unui autobuz, privit de sus, îndreptat spre dreapta.

Autocarul este o mașină masivă, care poate prezenta și etaj, care deține un grad de confort ridicat datorită utilităților cu care este dotată, pentru o experiență optimă a călătorilor, pe parcursul unei excursii sau a unui tur pe o distanță foarte lungă.

Scheletul exterior al mașinii, denumit și caroserie, nu este prezent aici, astfel se poate observa interiorul în plan aerian.

În partea centrală și în partea din față, la șofer, sunt prezente scări, redate prin textură de linii orizontale și paralele.

Pe podeaua autocarului sunt amplasate, pe două rânduri, 64 scaune confortabile cu spătar, împreună cu cel al șoferului, despărțite de un coridor lung și îngust și evidențiate prin pătrate pline în relief.

Locurile pentru pasageri sunt aranjate de la stânga sau spate, la dreapta sau față, astfel: ultimul rând cuprinde cinci locuri așezate de-a latul autocarului, apoi se începe coridorul care desparte rândul de sus, a câte două scaune, de rândul de jos, tot a câte două scaune, însă acesta este întrerupt de scara centrală.

Pe rândul de sus sunt treizeci și două de locuri, iar pe rândul de jos, până în scara centrală sunt opt, și după aceasta se continuă cu alte douăzeci.

Scaunul șoferului se află la capătul de sus, dreapta, iar în fața acestuia este reprezentat volanul mașinii, printr-un cerc plin în relief.

Date istorice

Bibliografie

Descarcă imaginea

https://tactileimages.org/wp-content/uploads/2019/09/Autocar_interior_plan_aerian.png