Descrierea imaginii

Imaginea prezintă un autovehicul de dimensiuni mai mari decât ale unui autobuz, privit frontal.

Autocarul este o mașină masivă, care poate prezenta și etaj, care deține un grad de confort ridicat datorită utilităților cu care este dotată, pentru o experiență optimă a călătorilor, pe parcursul unei excursii sau a unui tur pe o distanță foarte lungă.

Scheletul exterior al mașinii, denumit și caroserie, este reprezentat plin în relief, și, privit din față, are formă de pătrat.

Între cele două uși se află trei compartimente pentru bagaje, prezente doar pe partea laterală cu ușile și reprezentate prin pătrate.

Parbrizul, sau geamul din față, este redat printr-un pătrat mare texturat prin linii oblice, îngroșate și paralele.

La capetele superioare ale autocarului sunt poziționate oglindele retrovizoare laterale, care permit șoferului să vadă în lateral-spate, și sunt evidențiate prin dreptunghiuri înguste și verticale, unite de mașină printr-o linie groasă, scurtă și orizontală.

În partea de jos a fațadei se află farurile, care luminează drumul în față, si sunt redate printr-un pătrat tăiat în partea de sus pe diagonală.

Între cele două faruri, pe centru, jos, se află placa cu numărul de inmatriculare al autovehiculului, redată printr-un dreptunghi orizontal, gol.

Date istorice

Bibliografie

Descarcă imaginea

https://tactileimages.org/wp-content/uploads/2019/09/Autocar_fatada.png