Descrierea imaginii

Imaginea de sus prezintă un animal rozător, de mărime mică, denumit șoarece, privit din profil, îndreptat spre dreapta, cu corp bombat, oval și scurt, terminat cu o coadă groasă și lungă, cât corpul, cu cap rotund și îngust spre vârful nasului, care este ascuțit și prezintă mustăți, cu urechi rotunde și subțiri, redate pline în relief, ochi mici, evidențiți ca un oval îngroșat.

Are patru membre, două inferioare, pe care leține îndoite în poziția șezut, cum apare în imagine, și alte două superioare, care se termină în labe mici cu gheare scurte și ascuțite.

Întreg corpul este acoperit de fire de păr scurt redate prin textură de linii scurte, dese și așezate haotic.

Imaginea de jos prezintă un animal rozător, de mărime mică, dar mai mare decât șoarecele, denumit șobolan, privit din profil, îndreptat spre dreapta, cu corp bombat, oval și alungit, terminat cu o coadă groasă și lungă, cu cap aplatizat și oval, îngustat spre vârful nasului, cu urechi mici și subțiri, redate pline în relief, ochi înguști, evidențiți ca un oval îngroșat.

Are patru membre scurte, două inferioare și alte două superioare, care se termină în labe mici cu gheare scurte și ascuțite.

Întreg corpul este acoperit de fire de păr scurt redate prin textură de linii scurte, dese și așezate haotic.

Date istorice

Descarcă imagine

https://tactileimages.org/wp-content/uploads/2019/10/soarece__sobolan.png